Έχουμε διαπιστώσει πλέον, ότι η νέα κοινωνικοοικονομική πραγματικότητα, η οποία έχει διαμορφωθεί μετά την εμφάνιση του ιού COVID-19 , έχει δημιουργήσει νέες συνθήκες προσέγγισης πελατών, νέες τάσεις  και δεδομένα στην διαμόρφωση των επιλογών τους και νέες επιχειρηματικές επιλογές ως προϋποθέσεις, που λειτουργούν ως κριτήρια ασφαλούς επισκεψιμότητας και παραμονής στον χώρο.
Η εγγύηση της ασφαλούς προστασίας της υγείας , αποτελεί πλέον κύρια προϋπόθεση επιλογής του τόπου προσέλευσης των καταναλωτών, η οποία ήρθε για να παραμείνει, μαζί με την υψηλή ποιότητα εξυπηρέτησης και την υψηλή προσφορά άνεσης και απόλαυσης.
Η λύση που προτείνει η κορυφαία εταιρεία στον κόσμο Honeywell  την οποία  κρίνουμε απαραίτητη και παράλληλα θεωρούμε ότι  αποτελεί ένα κύριο πλεονέκτημα, και μπορεί να διαφοροποιήσει τις υπηρεσίες των Super Markets, των επαγγελματικών κτηρίων, των ξενοδοχείων, των εμπορικών κέντρων και των δημόσιων κτηρίων, αναβαθμίζοντάς τα, με στόχο την αύξηση της επιλεξιμότητας τους, έναντι άλλων που δεν μπορούν να εγγυηθούν την απαλλαγμένη από ιούς και παθογόνους ρύπους ποιότητα του αέρα στον χώρο τους. 
Σκεφτείτε την ωφελιμότητα για όλη την εγκατάσταση ενός Ξενοδοχείου, Super Market, εμπορικού κέντρου, Νοσοκομείου, Πανεπιστημίου, Δημόσιου κτηρίου ή άλλου κτηριακού συγκροτήματος, με συχνή επισκεψιμότητα, της ύπαρξης άμεσου ελέγχου μέτρησης όλων των Παθογόνων οργανισμών, των Πτητικών Οργανικών Ενώσεων, του Διοξειδίου του άνθρακος, της Θερμοκρασίας, της Υγρασίας, και γενικότερα της περιεκτικότητας του αέρα σε παθογόνα φορτία, και την απεικόνιση της κατάστασης της υγείας του κτηρίου σε οθόνη TV  πληροφορώντας τον επισκέπτη ότι ο αέρας είναι ασφαλής και απαλλαγμένος από κινδύνους!! 
Η κορυφαία Honeywell έχει τη λύση. Ηλεκτροστατικά φίλτρα & απολύμανση με λάμπες UVC, τα οποία προστίθενται στην εγκατάσταση κλιματισμού συνδυασμένα με αισθητήρια χώρου τα οποία μετρούν ακατάπαυστα τις παραμέτρους υγιεινής που έχετε καθορίσει, μετρούν την πυκνότητα ανθρώπινης χρήσης των χώρων, ενημερώνοντάς σας για τυχόν ενέργειες στις οποίες πρέπει να προβείτε ώστε να διατηρείτε τις προκαθορισμένες προδιαγραφές. Μια λύση η οποία έχει και διατηρεί την υψηλότερη πιστοποίηση στην αγορά η οποία δημιουργεί ένα Covid – control περιβάλλον. Η λύση είναι αναλογικά χαμηλού κόστους και η ασφάλεια που παρέχει είναι διαρκώς ελεγχόμενη.

ΕΝΑΛΛΑΚΤΕΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ
ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ
ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΗΛΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ
ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΕΣ ΥΔΡΟΣΤΑΤΕΣ ΒΑΝΕΣ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑΣ
ΥΛΙΚΑ ΛΕΒΗΤΟΣΤΑΣΙΟΥ
ΑΝΤΙΣΤΑΘΜΙΣΕΙΣ ΕΛΕΓΚΤΕΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ SMART ΛΥΣΕΙΣ
ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΤΕΣ IMP
ΑΝΤΛΙΕΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ
ΚΑΜΙΝΑΔΕΣ OLI
ΕΛΕΓΧΟΣ ΦΩΤΙΣΜΟΥ
ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΥΓΕΙΙΝΗΣ ΚΤΗΡΙΩΝ
ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΝΕΡΟΥ