Ο πιο γνωστός και ο πιο διαδεδομένος Εναλλάκτης Θερμότητας στην Ελλάδα. 

Η Smart Systems AE συνεχίζει ως η μοναδική αντιπρόσωπος των φημισμένων για την ποιότητα κατασκευής και υλικών, την αντοχή, την ευελιξία στην παραμετροποίηση αναγκών του κάθε πελάτη, την συντήρηση και την επισκευή των εναλλακτών θερμότητας, της εταιρείας ORAN στην Ελλάδα και την Κύπρο .

Στην ποιότητα κατασκευής, δεν υπάρχουν καλύτερες αποδείξεις από τα αμέτρητα ξενοδοχεία, πισίνες, θερμοκήπια και βιομηχανικές εγκαταστάσεις που εξακολουθούν να δουλεύουν απρόσκοπτα, μετά από πολλά χρόνια, χωρίς αντικατάσταση προϊόντος.

Στην αντοχή, οι μετρήσεις έχουν δείξει ότι η απόδοση έχει παραμείνει στα ίδια υψηλά επίπεδα με αυτήν της πρώτης εγκατάστασης.

Στην ευελιξία σύνθεσης προϊόντος και την παραμετροποίησή του, σύμφωνα με τις ιδιαίτερες ανάγκες του πελάτη και την επιθυμητή απόδοση, μπορούμε να ισχυριστούμε  ότι η Smart Systems AE, έχει πλέον την μοναδική τεχνογωσία, την εμπειρία και τα ψηφιακά εργαλεία να διαμορφώσει τον ιδανικό εναλλάκτη θερμότητας, για οποιαδήποτε εγκατάσταση. 

Στην συντήρηση και την επισκευή των εναλλακτών, είμαστε οι μόνοι που γνωρίζουμε τι χρειάζονται οι Εναλλάκτες Θερμότητας ORAN για να συνεχίσουν να λειτουργούν αποδοτικά.

elGreek
ΕΝΑΛΛΑΚΤΕΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ
ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ
ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΗΛΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ
ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΕΣ ΥΔΡΟΣΤΑΤΕΣ ΒΑΝΕΣ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑΣ
ΥΛΙΚΑ ΛΕΒΗΤΟΣΤΑΣΙΟΥ
ΑΝΤΙΣΤΑΘΜΙΣΕΙΣ ΕΛΕΓΚΤΕΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ SMART ΛΥΣΕΙΣ
ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΤΕΣ IMP
ΑΝΤΛΙΕΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ
ΚΑΜΙΝΑΔΕΣ OLI
ΕΛΕΓΧΟΣ ΦΩΤΙΣΜΟΥ
ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΥΓΕΙΙΝΗΣ ΚΤΗΡΙΩΝ
ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΝΕΡΟΥ
Μετάβαση στο περιεχόμενο