Αυτονομία Θέρμανσης

Έξυπνη θέρμανση – ψύξη – κλιματισμός και έξυπνο σπίτι

Οι έξυπνες πηγές θέρμανσης λειτουργούν διαδραστικά. Μπορούν να στέλνουν και να λαμβάνουν πληροφορίες από και προς τον χρήστη, να επικοινωνούν με άλλες συσκευές στο σπίτι και ακόμη και με τον έξω κόσμο, όπως εγκαταστάτες και επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας ενέργειας.

Η έξυπνη θέρμανση τοποθετεί τους καταναλωτές στη θέση του οδηγού. Χάρη στην ενσωματωμένη συσκευή επικοινωνίας, μια έξυπνη πηγή θέρμανσης σάς επιτρέπει να προσαρμόσετε τη θέρμανση του κτιρίου ή του σπιτιού σας στις ανάγκες σας και ακόμη και να την ελέγχετε από απόσταση. Για παράδειγμα, επιτρέποντάς σας να ενεργοποιήσετε τη θέρμανση, στη διαδρομή προς το σπίτι σας, ώστε  να είναι ήδη άνετο και ζεστό τη στιγμή που θα φτάσετε. Τα έξυπνα συστήματα θέρμανσης επιτρέπουν επίσης τη λεγόμενη «απομακρυσμένη παρακολούθηση συσκευών» που επιτρέπουν στον εγκαταστάτη ή την εταιρεία σέρβις σας να παρέχει έγκαιρη και προληπτική συντήρηση στους τελικούς χρήστες, επιτρέποντάς τους να απολαμβάνουν αδιάλειπτη άνεση θέρμανσης στα σπίτια τους.

Η έξυπνη θέρμανση, ωφελεί το περιβάλλον. Τα έξυπνα χειριστήρια συμβάλλουν στην ενίσχυση της απόδοσης ενός συστήματος θέρμανσης, δημιουργώντας υψηλή εξοικονόμηση ενέργειας. Αυτά τα συστήματα βοηθούν επίσης στην ενσωμάτωση ηλεκτρικής ενέργειας από ανανεώσιμες πηγές από το δίκτυο, για παράδειγμα ορίζοντας τις προτιμήσεις σας ώστε να δίνετε προτεραιότητα στην κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας όταν η ανανεώσιμη ηλεκτρική ενέργεια είναι πιο άφθονη. Αυτό επιτυγχάνεται πιο εύκολα με συσκευές όπως υβριδικές αντλίες θερμότητας, ηλεκτρικές αντλίες θερμότητας και δεξαμενές αποθήκευσης ζεστού νερού. Με όλες αυτές τις συσκευές, είναι δυνατό να προβλεφθεί ή να καθυστερήσει η ώρα που χρησιμοποιούν ηλεκτρική ενέργεια.

Η έξυπνη θέρμανση θα είναι αναπόσπαστο μέρος της επανάστασης των «έξυπνων κατοικιών». Οι πολλές διαφορετικές συσκευές μέσα σε ένα κτίριο (π.χ. συστήματα θέρμανσης και ψύξης, εξαερισμός, ψυγεία, ηλεκτρικά οχήματα), θα μπορούν να συντονίζουν τη λειτουργία τους, βελτιστοποιώντας την άνεση και φέρνοντας κέρδη ενεργειακής απόδοσης για τους καταναλωτές.

Πάρτε τον έλεγχο της άνεσης του σπιτιού σας και εξοικονομήστε κόστος ενέργειας με μια σειρά από θερμοστάτες Honeywell Home ή Perry . Από έξυπνους θερμοστάτες WiFi με αισθητήρες χώρου και έλεγχο ύγρανσης, έως προγραμματιζόμενους και μη προγραμματιζόμενους θερμοστάτες, τα προϊόντα Honeywell Home και Perry  καλύπτουν ποικίλες ανάγκες.

elEL
ΕΝΑΛΛΑΚΤΕΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ
ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ
ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΗΛΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ
ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΕΣ ΥΔΡΟΣΤΑΤΕΣ ΒΑΝΕΣ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑΣ
ΥΛΙΚΑ ΛΕΒΗΤΟΣΤΑΣΙΟΥ
ΑΝΤΙΣΤΑΘΜΙΣΕΙΣ ΕΛΕΓΚΤΕΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ SMART ΛΥΣΕΙΣ
ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΤΕΣ IMP
ΑΝΤΛΙΕΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ
ΚΑΜΙΝΑΔΕΣ OLI
ΕΛΕΓΧΟΣ ΦΩΤΙΣΜΟΥ
ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΝΕΡΟΥ